Home / Lajme / Sot liridalje për pensionistët dhe prindërit me fëmijë deri në moshën 14 vjeç

Sot liridalje për pensionistët dhe prindërit me fëmijë deri në moshën 14 vjeç

Dita e sotme do të jetë e lirë për pensionistët dhe prindërit me fëmijë deri në moshën 14 vjeç në Shqipëri. Pensionistët kanë pasur mundësi të dalin deri në orën 10:00, ndërsa prindërit me fëmijët deri në 14 vjeç do të lejohen në fashën e orarit 11:00 deri në orën 17:30. Ndërsa të gjithë të tjerët do të duhet të qëndrojnë në shtëpi brenda kësaj fashe orare. Po ashtu edhe sot do të ndalohet kategorikisht qarkullimi i automjeteve private, si dhe nuk do të lejohet asnjë aktivitet hapur.

Similar Posts

%d bloggers like this:
Close Bitnami banner
Bitnami