Shtyhet mbledhja e Kryesisë: Shkak koronavirusi

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës, e paralajmëruar për nesër në orën 11:00, është shtyrë për një ditë tjetër.

Në njoftimin për media nuk janë dhënë arsye.

Por sot Sekretari i Kuvendit të Kosovës, Ismet Krasniqi, dhe një zyrtar tjetër i lartë i administratës së Kuvendit, kanë rezultuar pozitivë me Covid-19.

Të dy ata janë të izoluar në shtëpitë e tyre.

Serwer: Thaçi duhet të japë dorëheqje nëse i vërtetohet aktakuza

%d bloggers like this: