Reagon ashpër mjeku i njohur në Shqipëri: Komiteti Teknik të kërkojë falje publike

Mjeku Erion Dasho u shpreh se grupet e rrezikuara duhet të ishin të parët të cilët duhet të mbroheshin nga koronavirusi. Sipas tij duhet të ishin marrë masa për të mbrojtur të moshuarit, të sëmurët që infektohen në spitale, mjekët apo edhe infermierët.

data-full-width-responsive=”true”>

“I gjithë Komiteti duhet t’i kërkojë falje publike që e kanë sjellë situatë këtu sot. Duhet të mbroheshin mjekët dhe të moshuarit.

Që në mars kam thënë që kemi tre grupe të rrezikuar, të sëmurë që infektohen në spitale, mjekë, infermierë, janë situata që nuk duhet të kishim ardhur në këtë pikë. Kemi pasur paaftësi”, – tha Dasho për abc news.

data-full-width-responsive=”true”>

%d bloggers like this: