Microsoft mbyll programin për partnerin me Facebook

10:52 |

Transmetuesit e lojërave video Ninja, Shroud dhe King Gothalion do të jenë të lirë të kthehen në Twitch, pas vendimit të Microsoft për të mbyllur platformën e tij të lojës, Mikser.

Microsoft do të mbyllë shërbimin në 22 korrik, dhe në vend të kësaj partner me Facebook Gaming, transmeton lajmi.net.

Në atë datë, të gjitha faqet dhe aplikacionet e Mikserit do të ridrejtohen automatikisht në Facebook Gaming.

I ngjajshëm

Tyler “Ninja” Blevins, Cory “King Gothalion” Michael, dhe Michael “Shroud” Grzesiek të gjithë u larguan nga Twitch për kontrata multimilionë dollarëshe që nënkuptonin ekskluzivitetin për platformën e Microsoft-it.

Por ata tani mund të ishin të lirë ose të qëndrojnë në Facebook Gaming, të kthehen në Twitch ose të ndjekin ndonjë platformë tjetër. /Lajmi.net/

autor: Lajmi.net

10:57 |

Close Bitnami banner
Bitnami