Kujtim Gjuzi e kundërshtoi përjashtimin nga Parlamenti, mblidhet Byroja e Kuvendi dhe komunikon vendimin e rëndësishëm

Pak ditë më parë u bë publik lajmi se deputeti Kujtim Gjuzi është përjashtuar 10 ditë nga Kuvendi pas ndërprerjes së vazhdueshme që i ka bërë fjalës së kryeministrit Rama. Pas këtij vendimi, Gjuzi e kundërshtoi përjashtimin duke i dërguar një ankesë Kuvendit.

Ndërkohë mësohet se nisur nga kjo ankesë e Gjuzit, do të mblidhet Byroja e Kuvendit.

NJOFTIMI

data-full-width-responsive=”true”>

“Sipas Urdhërit të Kryetarit të Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, Nr. 31, datë 26.06.2020, sot u zhvillua mbledhja e Byrosë së Kuvendit, për shqyrtimin e ankesës së deputetit Kujtim Gjuzi kundër vendimit nr. 12, datë 23.06.2020, të Sekretariatit për Procedurat, Votimet dhe Etikën “Për marrjen e masës disiplinore ndaj deputetit Kujtim Gjuzi “Përjashtim nga pjesëmarrja në komisione dhe/ose seancë plenare për 10 (dhjetë) ditë”.

Byroja vendosi përjashtimin e deputetit Kujtim Gjuzi nga pjesëmarrja në komisione dhe/ose seancë plenare deri më datë 1 Korrik.

data-full-width-responsive=”true”>

%d bloggers like this: