Komuna që ka shënuar më së shumti viktima nga koronavirusi në Kosovë

Komuna e cila është e para për nga numri i vdekjeve nga koronavirusi në Kosovë është Prizreni, e cila deri tani ka shënuar pesë viktima.

Pas Prizrenit, e dyta është Komuna e Rahovecit dhe e Leposaviqit, të cilat deri sot kanë shënuar nga 4 viktima nga koronavirusi.

Kosova ka disa ditë që po shënon rritje të numrit të rasteve të reja me koronavirus.

Personat që kanë vdekur nga koronavirusi kryesisht janë të moshës së vjetër, ndërsa pacienti i fundit që ka vdekur nga koronavirusi në Kosovë është një 71-vjeçar nga Komuna e Vushtrrisë.

Derisa rastet e para me koronavirus u shënuan më 13 mars, vdekja e parë në Kosovë u shënua vetëm 9 ditë pas, më 22 mars. Personi që vdiq ishte një 82-vjeçar nga Duminca e Pejës.

Close Bitnami banner
Bitnami