Home / Uncategorised / Këtë vit namazi i Bajramit në Shqipëri falet vetëm në xhami

Këtë vit namazi i Bajramit në Shqipëri falet vetëm në xhami

Besimtarët muslimanë në Shqipëri nëpër xhamitë e vendit kanë falur namazin e Kurban Bajramit, sipas një protokolli të masave për shkak të pandemisë COVID-19.

Ceremonia qendrore e namazit të Kurban Bajramit në Shqipëri është mbajtur në Xhaminë e Kokonozit në Tiranë me pjesëmarrjen e besimtarëve dhe klerikëve, njofton Agjencia Anadollu.

Namazi i Bajramit vitet e kaluara në Shqipëri është falur edhe në sheshet e qyteteve të vendit, por këtë vit për shkak të masave kundër përhapjes së koronavirusit, besimtarët kanë falur namazin vetëm në xhami.

Similar Posts

%d bloggers like this:
Close Bitnami banner
Bitnami