Home / Show biz & lifestyle / Filmat dhe serialet që do transmetohen në Netflix gjatë muajit gusht

Filmat dhe serialet që do transmetohen në Netflix gjatë muajit gusht

Platforma Netflix ka ndihmuar njerëzit që të kalojnë kohën e tyre të lirë, duke iu mundësuar të shikojnë filma dhe seriale nga më të ndryshmet, shkruan Evening News.

Netflix kësaj radhe ka planifikuar listën e disa filmave dhe seriale që do të transmetohen gjatë muajit gusht.

Një gusht
The Friday Night Dinner (sezoni 5)
The Fall (sezoni 1-3)
Rumour Has It
The Mask
Duplicity

Dy gusht
Connected

Tre gusht
The Panut Butter Falcon

Pesë gusht
Anelka: Misunderstood

Gjashtë gusht
The Rain (sezoni 3)

Shtatë gusht
Selling Sunset (sezoni 3)
High Seas (sezoni 3)
Work it

11 Gusht
Mr. Peabody & Sherman

14 gusht
Dirty John (sezoni 2)
Project Power

15 gusht
The Stranger: Season 2

16 gusht
Les Miserables

21 gusht
Lucifer (sezoni 5)
The Sleepover
Hoops

25 gusht
Trinkets (sezoni 3)

28 gusht
All Together

Similar Posts

%d bloggers like this:
Close Bitnami banner
Bitnami