Çka ndodhi në seancën e djeshme të Kuvendit

Seanca e gjatë plenare e Kuvendit të Kosovës që u mbajt dje, është shtyrë për të enjten.

Grupet Parlamentare të Vetëvendosjes dhe LDK-së i tërhoqën fjalimet e tyre, ndërsa për votimin e rezolutës nuk pati kuorum.

Kjo rezolutë sipas propozuesit Memli Krasniqi të PDK-së do të votohet në seancën e radhës.

%d bloggers like this: