BE nuk i hapi kufijtë, çfarë pritet të ndodhë me Shqipërinë pas 1 korrikut

Lista e vendeve, banorët e të cilëve mund të udhëtojnë drejt Bashkimit Europian, pritet të ndryshojë çdo dy javë. Shqipëria duket se nuk është përfshirë në listën e vendeve për të cilat hapen kufinjtë e jashtëm të Bashkimit Europian prej 1 korrikut.

data-full-width-responsive=”true”>

As Maqedonia e Veriut, as Kosova dhe as Bosnjë-Hercegovina duket se nuk bëjnë pjesë në këtë listë, edhe pse Komisioni Europian kishte rekomanduar hapjen e kufinjve të jashtëm me të gjithë vendet e Ballkanit Perëndimor në 11 qershor.

data-full-width-responsive=”true”>

%d bloggers like this: