Home / Lajme / ​Organizoi aheng familjar, arrestohet një person në Gjakovë

​Organizoi aheng familjar, arrestohet një person në Gjakovë

Një person është arrestuar në Gjakovë, pasi që i njëjti duka mos respektuar vendimin e lëshuar nga qeveria, ka organizuar-mbajtur aheng familjar me 27 persona të pranishëm.

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar.

Similar Posts

%d bloggers like this:
Close Bitnami banner
Bitnami